Matematik

Beregning af længder

14. december 2020 af 123agurk - Niveau: A-niveau

Hej alle, hvordan beregner jeg længden af vektorerne på den vedhæftede figur?

Vedhæftet fil: Udklip.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
14. december 2020 af ringstedLC

En vektor i en cirkel fra Origo til periferien kan bestemmes som:

\vec{n}=r\cdot \binom{\cos(v)}{\sin(v)}

hvor v er vinklen mellem vektoren og x-aksen.


Brugbart svar (0)

Svar #2
15. december 2020 af StoreNord

Du kan jo starte med denne trekant, hvor du kender 2 sider og en vinkel.

og trekanten KOJ.


Skriv et svar til: Beregning af længder

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.