Matematik

Harmonisksvingning

15. december 2020 af studineM - Niveau: A-niveau

Halløj! Håber der er nogen som kan hjælpe:) Det er b. jeg har svært ved.


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. december 2020 af mathon

Begynd selv med at differentiere.


Brugbart svar (0)

Svar #2
15. december 2020 af mathon


Brugbart svar (1)

Svar #3
15. december 2020 af mathon

        \small \small \begin{array}{lllllll} f{\, }'(t)=\left (6\cdot \sin(\pi\cdot t) +5 \right ){}'=6\cdot \left ( \sin(\pi\cdot t) +5 \right ){}'=6\cdot \left (\cos(\pi\cdot t)\cdot \pi+0 \right )=6\pi\cdot \cos(\pi\cdot t) \end{array}


Brugbart svar (1)

Svar #4
15. december 2020 af mathon

        \small \small \small \begin{array}{lllllll} f{\, }'(1)=6\pi\cdot \cos(\pi\cdot 1)=6\pi\cdot(-1)=-6\pi\\\\ \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #5
15. december 2020 af Tadashi124

Yo mathon, hvordan kan du være så freaking klog :o, du redder seriøst ens liv!!!.


Svar #6
04. januar 2021 af studineM

Tusind tak!


Skriv et svar til: Harmonisksvingning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.