Matematik

Haster!!! 2.ligning

15. december 2020 af Maria200 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej folkens, jeg har brug for hjælp til denne opgave, kan simpelthen ikke finde ud af det. 


Bestem tallene a og c


P(x)=a·x^2+b·x+c

b=-3

Der er udgivet 2 punkter A(0,1) og B(5,36)


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. december 2020 af peter lind

Indsæt punkterne i ligningen. P(0) = a*02+b*0 + c = 1 og P(5) = 36


Svar #2
15. december 2020 af Maria200 (Slettet)

#1

Indsæt punkterne i ligningen. P(0) = a*02+b*0 + c = 1 og P(5) = 36

Men er der ikke 2 ubekendte så?

giver a*0^2= 0?


Brugbart svar (0)

Svar #3
15. december 2020 af peter lind

Der er to ubekendte a og c og 2 ligninger

ja


Svar #4
15. december 2020 af Maria200 (Slettet)

okay tak


Skriv et svar til: Haster!!! 2.ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.