Kemi

Reaktionsbrøk

15. december 2020 af Planteelsker - Niveau: B-niveau

Hvordan kan jeg opskrive reaktionsbrøken for reaktionen mellem vand og CuSO4?


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. december 2020 af mathon

\small \begin{array}{llllll} \textup{Reaktionsbr\o k:}\\& \frac{\left [ Cu^{2+} \right ]\cdot \left [ S{O_4}^{2-} \right ]}{1} \end{array}


Svar #2
15. december 2020 af Planteelsker

Hvordan fandt du frem til det? Og hvordan er en reaktionsbrøk forskellig fra et reaktionsskema?


Svar #3
15. december 2020 af Planteelsker

Jeg fortsår ikke hvordan 1 kom ind i billedet, og hvor vand blev af?


Brugbart svar (0)

Svar #4
26. december 2020 af mathon

Ved opskrivning af ligevægtsloven skal man udelade rene stoffer på fast form eller væskeform.


Skriv et svar til: Reaktionsbrøk

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.