Matematik

Forkorte brøk

16. december 2020 af Alrighty - Niveau: B-niveau

Jeg skal angive følgende som en uforkortelig brøk: \frac{\frac{7}{3}}{\frac{9}{14}}   

Hvordan gør jeg det?


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. december 2020 af janhaa

\frac{\frac{7}{3}}{\frac{9}{14}}=\frac{7}{3}*\frac{14}{9}=\frac{98}{27}


Skriv et svar til: Forkorte brøk

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.