Matematik

Trigonometri formel navn?

20. december 2020 af RoniTem14 - Niveau: B-niveau

Er der nogen, der ved hvad denne formel hedder?\frac{}{}

\frac{d}{a}=\frac{e}{b}=\frac{f}{c}

Den bruges når man kender et side par og en anden side, så kan man beregne den andens side modpart. Jeg kan ikke huske hvad den hedder.


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. december 2020 af StoreNord

Jeg har ikke hørt om, at den skulle hedde noget.
Men den handler vel om ensvinklede trekanter.


Brugbart svar (0)

Svar #2
20. december 2020 af Capion1

Mon ikke, du mener:

\frac{a}{\sin A}=\frac{b}{\sin B}=\frac{c}{\sin C}
?
Den hedder sinusrelationerne.


Skriv et svar til: Trigonometri formel navn?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.