Matematik

vektorfunktion

22. december 2020 af maria2016 - Niveau: A-niveau

Hej nogle som kan hjulpe med at forklare hvordan man skal svarer på spørgsmål a


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. december 2020 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
22. december 2020 af mathon

                  \small \small \begin{array}{lllllll}\textbf{\textit{a}})\\& \begin{array}{lllllll} \overrightarrow{r}(t)=(1-t^2)\cdot \begin{pmatrix} 2\\2 \end{pmatrix}+ \left ( 2t-2t^2 \right )\cdot \begin{pmatrix} 18\\10 \end{pmatrix}+t^2\cdot \begin{pmatrix} 13\\1 \end{pmatrix}\\\\ \overrightarrow{r}(t)=\begin{pmatrix} 2-2t^2+36t-36t^2+13t^2\\ 2-2t^2+20t-20t^2+t^2 \end{pmatrix}\\\\ \overrightarrow{r}(t)=\begin{pmatrix} x(t)\\y(t) \end{pmatrix}=\begin{pmatrix} -25t^2+36t+2\\ -21t^2+20t+2 \end{pmatrix} \end{array} \end{array}


Svar #3
22. december 2020 af maria2016

Tusind tak ville du ikke lige forklarer hvad du har gjort


Brugbart svar (0)

Svar #4
22. december 2020 af ringstedLC

#2: ups:

\begin{align*} \vec{\,r}(t) &= (1-t)^2... \end{align*}

#3:

\begin{align*} \vec{\,r}(t) &= \binom{(1-t)^2\cdot OA_1+2\cdot (1-t)\cdot t\cdot OB_1+t^2\cdot OC_1} {(1-t)^2\cdot OA_2+2\cdot (1-t)\cdot t\cdot OB_2+t^2\cdot OC_2} \end{align*}

Der indsættes, reduceres og det er vist.


Svar #5
22. december 2020 af maria2016

super tak


Skriv et svar til: vektorfunktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.