Matematik

Bestem forskrift og fordoblingskonstant

02. januar 2021 af MemeLord69 - Niveau: C-niveau

Hej alle sammen. 

Jeg har haft lidt svært ved denne opgave og ville høre om nogen kunne hjælpe mig. 

Mit problem er at jeg ikke forstår hvordan jeg skal finde forskriften med de værdier jeg har fået stillet. 

Vedhæftet fil: Matematik.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
02. januar 2021 af mathon

Ingen opgave vedhæftet.


Brugbart svar (0)

Svar #2
03. januar 2021 af mathon

                 \small \small \begin{array}{lllll} \textup{voksende}\\ \textup{eksponentiel funktion:}&f(t)=f(0)\cdot e^{kt}\\\\ \textup{halveringstid:}&T_2=\frac{\ln(2)}{k} \end{array}


Skriv et svar til: Bestem forskrift og fordoblingskonstant

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.