Kemi

hjælp til opg. mathon

06. januar 2021 af denjwdj - Niveau: A-niveau

Brugbart svar (0)

Svar #1
06. januar 2021 af janhaa

a) pKa1 = 6,37

pKa2 = 10,3

c)

pH = 1,4 = 0,5(pKa - log(1))

pKa = 2,8

Ka = 1,58 mM

d)

pKa (chloreddik-acid) < pKa (eddik-acid)


Svar #2
07. januar 2021 af denjwdj

MEN hvordan fandt du fremt il det?


Skriv et svar til: hjælp til opg. mathon

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.