Matematik

konfidensintervaller

13. januar 2021 af math082r (Slettet) - Niveau: B-niveau

jeg denne opgave (vedhæftet) jeg har løst a og b men jeg er usikker på hvad jeg skal gøre med c


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. januar 2021 af peter lind


Brugbart svar (1)

Svar #2
13. januar 2021 af peter lind

se formel 191 side 32 i din formelsamling. Den angiver jo hvor stor usikkerheden er afhængig af n 


Svar #3
13. januar 2021 af math082r (Slettet)

#2

se formel 191 side 32 i din formelsamling. Den angiver jo hvor stor usikkerheden er afhængig af n 

jeg forstår ikke helt hvordan jeg kan bruge den til at regne ud hvor mange der må have været i stikprøven


Brugbart svar (1)

Svar #4
13. januar 2021 af peter lind

Du har jo at væksten er 40%-34% = 6% Så må n være så stor at konfidensintervallet er mindre end disse 6%


Svar #5
13. januar 2021 af math082r (Slettet)

#4

Du har jo at væksten er 40%-34% = 6% Så må n være så stor at konfidensintervallet er mindre end disse 6%

jeg ved jeg nok er dum lige nu, men hvordan udregner jeg så n. 

jeg går helt død med statistik


Brugbart svar (1)

Svar #6
13. januar 2021 af peter lind

se formlen 2*kvrod(p*(1-p*)/n ) < 0,06


Svar #7
13. januar 2021 af math082r (Slettet)

#6

se formlen 2*kvrod(p*(1-p*)/n ) < 0,06

er det noget i denne retning?


Brugbart svar (1)

Svar #8
13. januar 2021 af peter lind

p* = 034.


Skriv et svar til: konfidensintervaller

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.