Matematik

areal af firkant hvor hjørnet er skåret af

18. januar 2021 af Carolineshm - Niveau: B-niveau

Hej jeg skal finde arealet af en firkant hvor hjørnet er skåret af, det sådan en type opgave jeg altid glemmer hvordan man udregner. Jeg har vedhæftet et billede af opgaven. Håber der er en som vil hjælpe mig:)


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. januar 2021 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
18. januar 2021 af mathon

                         \small \begin{array}{lllll} \textup{Areal:}&A_{\textup{r\o dt}}=6\cdot 10-\frac{1}{2}\cdot 6\cdot x=60-3x \end{array}


Skriv et svar til: areal af firkant hvor hjørnet er skåret af

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.