Matematik

Normalfordeling og tæthedsfunktioner

18. januar 2021 af xx2020 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej, jeg kan virkelig bruge hjælp til denne opgave, gerne med en forklaring :))

På forhånd tak!


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. januar 2021 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
18. januar 2021 af peter lind

se din formelsamling side 43  formel 266 og tekst ved formel 264


Brugbart svar (0)

Svar #3
18. januar 2021 af janhaa

a)

\mu = 5\\ \\ \sigma=4


Svar #4
18. januar 2021 af xx2020 (Slettet)

Det har jeg gjort, men ved bare ikke hvordan man når frem til resultatet (har brug for en forklaring) :)


Brugbart svar (0)

Svar #5
18. januar 2021 af janhaa

b)

f(5)=P(X\leq 5)=\int_{-\infty}^5 f(x)\,dx


Brugbart svar (0)

Svar #6
18. januar 2021 af peter lind

eksponenten i formelsamlingen er ½(x-μ)22 I opgaven er den (x-5)2/32 = ½(x-5)2/16 Du kan bare sammenligne de to udtryk


Skriv et svar til: Normalfordeling og tæthedsfunktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.