Matematik

4 tal

19. januar 2021 af Gervonta - Niveau: B-niveau

Heeeeej

Find det største tal mindre end 200, der netop er delelig med fire tal. 1 og tallet selv tæller med blandt de fire tal.


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. januar 2021 af Eksperimentalfysikeren

Hvis et sammensat tal går op i et større tal, går det lille tals divisorer op i det store tal.


Svar #2
19. januar 2021 af Gervonta

Undskyld, men jeg forstår det stadig ikke


Brugbart svar (0)

Svar #3
19. januar 2021 af mathon

     \small \begin{array}{lllll}& 187=11\cdot 17\\\\ \textup{Divisorer i }187=\left \{ 1,11,17,187 \right \} \end{array}


Skriv et svar til: 4 tal

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.