Matematik

vektorfunktioner og parameterkurver..Hjælp

19. januar 2021 af xx2020 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej

Jeg kan virkelige bruge hjælp til denne opgave. Tak!


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. januar 2021 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
19. januar 2021 af Eksperimentalfysikeren

Sart med at finde de to t-værdier, hvor andenkoordinaten passer. Indsæt hver af dem i udtrykket for førstekoordinaten og se, om det giver -2.


Svar #3
19. januar 2021 af xx2020 (Slettet)

Jeg ved at jeg skal isolere t: t^3-3t og t^2+1. Men opgaven er uden hjælpemidler, så jeg har brug for en mellemregning... :)


Brugbart svar (0)

Svar #4
19. januar 2021 af mathon

                        \small \begin{array}{llllll} \textbf{a)}\\& \textbf{s}(t)=\begin{bmatrix} x(t)\\y(t) \end{bmatrix}=\begin{bmatrix} t^3-3t\\ t^2+1 \end{bmatrix}\qquad t\in\mathbb{R}\\\\\\& \textup{solve}\left ( \left\{\begin{array}{lll}t^3-3t=-2\\&,t\\t^2+1=5 \end{array}\right. \right ) \end{array}


Skriv et svar til: vektorfunktioner og parameterkurver..Hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.