Matematik

Differentialregning

20. januar 2021 af jeafjivoan - Niveau: B-niveau

Hjæææælp!!<3


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. januar 2021 af mathon

Bestem tangentens linjeelementer
og opskriv med udgangspunkt i disse
tangentens ligning.


Brugbart svar (0)

Svar #2
20. januar 2021 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #3
20. januar 2021 af mathon

              \small \begin{array}{lllll} \textup{Define }f(x)&=x^3-5x^2+4x-3\\\\ \textup{Define }g(x)&=\frac{\mathrm{d} }{\mathrm{d} x}(f(x))\\\\ \textup{Linjeelementer:}& \left (x_o,f(x_o);f{\, }'{\, (x_o)} \right )=\left ( -1,f(-1);f{\, }'(-1) \right )=(-1,-13;17)\\\\ \textup{Tangentligning:}&y=f{\, }'(-1)\cdot (x-(-1))+f(-1) \end{array}


Skriv et svar til: Differentialregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.