Kemi

opløslighesprodukt

24. januar 2021 af Stjerneskud2016 - Niveau: Universitet/Videregående

Hej. Hvordan kan man i følgende opgave vide at pH=7 betyder at OH^- koncentration er 10^-7?

Hvilken sammenhæng gælder der mellem OH^- koncentration og pH

Vedhæftet fil: opløslighedsprodukt.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
24. januar 2021 af janhaa

pH = 7 = pOH => [OH-] = 10-7 M


Skriv et svar til: opløslighesprodukt

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.