Matematik

Snitkurver

24. januar 2021 af superhesten - Niveau: A-niveau
Hej jeg har følgende opgave som jeg simpelthen ikke ved hvordan man løser

Brugbart svar (0)

Svar #1
24. januar 2021 af mathon


Brugbart svar (1)

Svar #2
24. januar 2021 af mathon

            \small \begin{array}{llllll} \textup{Snitkurve:} \\& \begin{array}{llllll} z(x)=e^{-0.3x}-6\quad x\in\left [ -6;15 \right ]\\\\ z{\, }'(x)=-0.3e^{-0.3x}\\\\ \left (z{\, }'(x) \right )^2=0.09e^{-0.6x} \end{array}\\\\\\ \textup{L\ae ngde:}\\& \begin{array}{llllll} L=\int_{-6}^{15}\sqrt{1+\left (z{\, }'(x) \right )^2}\,\mathrm{d}z\\\\\\ L=\int_{-6}^{15}\sqrt{1+0.09e^{-0.6x}}\,\mathrm{d}z \end{array} \end{array}


Skriv et svar til: Snitkurver

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.