Matematik

ER DER NOGLE DER KAN HJÆLPE !!!! TRIGONOMETRI

25. januar 2021 af olgaole - Niveau: C-niveau

Er der nogle der kan hjælpe med disse to opgaver?? 

Vedhæftet fil: Opgave 4.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
25. januar 2021 af janhaa

4 b)

\tan(54^o)=\frac{h}{15}\\ h=20,6\,(m)<21

tja


Brugbart svar (0)

Svar #2
25. januar 2021 af janhaa

5

Area=0,5*5*7*\sin(50^o)=13,4


Brugbart svar (0)

Svar #3
25. januar 2021 af janhaa

5b)

A=12=0,5*5*7*\sin(P)\\ \sin(P)=0,686\\ P=43,3^o


Skriv et svar til: ER DER NOGLE DER KAN HJÆLPE !!!! TRIGONOMETRI

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.