Fysik

Hjælp til Fysik B haster !!!! Atomfysik

26. januar 2021 af flottelise - Niveau: B-niveau

Hej 

Jeg nogen som driller mig en hel del og det er nogen omkring beregning af fotoner  ved springene 4→ 1,3→ 1 og 2→ 1 samt den energi som de udsender.

Her er et billede af opgaven 

Jeg håber at der virkelig er nogen som ville hjælpe mig denne opgave

På forhånd tak 


Brugbart svar (1)

Svar #1
26. januar 2021 af mathon

Taler vi om Hydrogen-atomet?


Svar #2
26. januar 2021 af flottelise

Øjeblik jeg finder lige et billede til dig 

Her billedet


Svar #3
26. januar 2021 af flottelise

Det tror jeg


Svar #4
26. januar 2021 af flottelise

Please hjælp


Svar #5
28. januar 2021 af flottelise

Jeg tror at der er tale om et oxygenatom men jeg er ikke sikker 

Jeg håber at der virkelige er som hjælpe mig for det haster !!!

på forhånd tak 


Brugbart svar (1)

Svar #6
29. januar 2021 af mathon


Brugbart svar (1)

Svar #7
29. januar 2021 af mathon

\small \begin{array}{lllll} \textbf{Fotonenergier:}\\& E_{4\rightarrow 1}=\left ( -1.825 -(-2.182)\right )\cdot 10^{-18}\;J=0.357\cdot 10^{-18}\;J=2.23\;eV\\\\& E_{3\rightarrow 1}=\left ( -1.866 -(-2.182)\right )\cdot 10^{-18}\;J=0.316\cdot 10^{-18}\;J=1.97\;eV\\\\& E_{2\rightarrow 1}=\left ( -1.993 -(-2.182)\right )\cdot 10^{-18}\;J=0.189\cdot 10^{-18}\;J=1.18\;eV \end{array}


Svar #8
29. januar 2021 af flottelise

Tusind tak for hjælpen søde


Svar #9
02. februar 2021 af flottelise

Jeg har et lille spørgsmål og den er fra den første del af min opgave om atomfysik nærmere betegnet opgave C i del 1 og det handler om at jeg skal forklare hvorfor ingen af linjerne i Lymansereien (n→ 1) er synlige.

Jeg har beregnet fotonenergien i c.

Her er et billede af spørgsmålet

Jeg håber at der nogen som vil hjælpe mig med opgaven

På forhånd tak


Svar #10
02. februar 2021 af flottelise

Please hjælp det er meget vigtigt !!! 


Svar #11
03. februar 2021 af flottelise

Er der nogen som vil være søde og forklare mig hvad Lymanserien er  og hvad den går ud på .


Svar #13
05. december 2021 af flottelise

Tusind tak for hjælpen

Skriv et svar til: Hjælp til Fysik B haster !!!! Atomfysik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.