Matematik

ligning for linjen

28. januar 2021 af inneedoflektiehjælp (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej. Jeg skal bestemme en ligning for linjen l, og har indtil videre gjort således (løsning vedhæftet). Jeg vil blot vide om det er rigtigt gjort... og hvis ikke, hvad skal jeg rette?
 

Tak.


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. januar 2021 af janhaa

x + y - 9 = 0

y = 9 - x


Brugbart svar (1)

Svar #2
28. januar 2021 af janhaa

3x + 3y - 27  = 0


Svar #3
28. januar 2021 af inneedoflektiehjælp (Slettet)

Tak.


Skriv et svar til: ligning for linjen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.