Matematik

Vektor

28. januar 2021 af msh08 - Niveau: C-niveau

Hej jeg er igang med en aflevering, og jeg er sidder fast i en opgave.

I et koordinatsystem er to vektorer a og b give ved a=(3,t^2) og b=(-8,6)

Jeg har prøvet mig lidt frem, og jeg har opstillet den som en ligning 0=(3-t^(2))*(−8+6), nogen der kan hjælpe mig videre herfra?


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. januar 2021 af janhaa

what's the problem?


Svar #2
28. januar 2021 af msh08

.


Svar #3
28. januar 2021 af msh08

#1

what's the problem?

Er ligning opstillet rigtigt


Brugbart svar (0)

Svar #4
28. januar 2021 af Eksperimentalfysikeren

Der må være flere oplysninger.


Brugbart svar (0)

Svar #5
28. januar 2021 af Eksperimentalfysikeren

Hvad er der spurgt om?

Man kan lave mange forskellige ligninger ud fra to vektorer.


Brugbart svar (0)

Svar #6
20. oktober 2021 af mathon

                            \small \begin{array}{llllll} \begin{pmatrix} 3\\t^2 \end{pmatrix}\cdot \begin{pmatrix} -8\\6 \end{pmatrix}=0\\\\ 3\cdot (-8)+t^2\cdot 6=0\\\\ 6t^2-24=0\\\\ t^2=4\\\\ t=\left\{\begin{matrix} -2\\2 \end{matrix}\right. \end{array}


Skriv et svar til: Vektor

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.