Matematik

Areal af parallelogram

29. januar 2021 af inneedoflektiehjælp (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej. Jeg er nået frem til at koordinaterne til D er (7,2), men jeg bøvler lidt med at finde arealet af ABCD...


Svar #1
29. januar 2021 af inneedoflektiehjælp (Slettet)

Dette er opgaven


Brugbart svar (0)

Svar #2
29. januar 2021 af mathon


Brugbart svar (1)

Svar #3
29. januar 2021 af mathon

                     \small \begin{array}{llll} A_{\textup{par}}=\left |\textup{det}\left (\overrightarrow{ AB},\overrightarrow{AC} \right ) \right |\\\\ A_{\textup{par}}=\left | \textup{det}\begin{bmatrix} 3 &6 \\ 1 & -2 \end{bmatrix} \right | \end{array}


Brugbart svar (1)

Svar #4
29. januar 2021 af janhaa

Area = 12


Skriv et svar til: Areal af parallelogram

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.