Matematik
grafer
hej er der en venlig sjæl der kan hjælpe med opgave b evt. hjælp med en forklaring, da jeg ikke har et godt forhold til geogebra/grafer
Svar #2
29. januar 2021 af janhaa
b)
https://www.wolframalpha.com/input/?i=+340+%2B+150*ln%28x%29+%3D800
340 + 150*ln(x) =800
x = 21,47
Svar #3
29. januar 2021 af StoreNord
I Geogebra skriver man: f(x)=340+150 ln(x),5<=x<=30
og: y=800

Skriv et svar til: grafer
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
