Matematik

Harmonisk svngning

30. januar 2021 af jepp7815 - Niveau: B-niveau

Hej

Jeg har udfra en graf fået til opgave at bestemme konstanter.

Jeg har vedlagt grafen, og min besvarelse.

Vil gerne vide om min besvarelse er rigtig, eller om der er noget jeg skal gøre bedre.


Svar #1
30. januar 2021 af jepp7815

Min besvarelse


Brugbart svar (0)

Svar #3
30. januar 2021 af ringstedLC

g(t): Her bør du bruge, at g(0) = gmin. og at g(π/8) = gmaks., hvilket betyder:

\begin{align*} T &= 2\cdot \frac{\pi}{8}\Rightarrow m=\frac{2\,\pi}{2\cdot \frac{\pi}{8}}=8 \end{align*}

fordi afstanden fra bølgebunden i (0,g(0)) til bølgebunden i (2π/8, g(2π/8)) er T, da gmaks. ligger midt imellem de to bølgebunde.


Skriv et svar til: Harmonisk svngning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.