Fysik

stråling

31. januar 2021 af august543 - Niveau: B-niveau

Hej:)

Jeg er i tvivl om hvordan denne opgave skal udregnes.

Tak på forhånd


Brugbart svar (0)

Svar #1
31. januar 2021 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
31. januar 2021 af mathon

                      \small \small \begin{array}{llll} \frac{1}{\lambda }=R_{db}\cdot \left ( \frac{1}{3^2} -\frac{1}{4^2}\right )=1.09737\cdot 10^7\;m^{-1}\cdot \left ( \frac{1}{9}-\frac{1}{16} \right )=533444\;m^{-1}\\\\ \lambda =\frac{1}{533444\;m^{-1}}=1.874612\cdot 10^{-6}\;m=1.874612\cdot 10^{3}\;nm\\\\ \end{array}


Skriv et svar til: stråling

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.