Matematik

tangentens hældningskoefficient

03. februar 2021 af Marken0 - Niveau: A-niveau

Grafen for en funktion f går gennem punktet P (0, 3). Funktionen f har den egenskab, at i ethvert punkt (x, f (x)) på grafen er tangentens hældningskoefficient proportional med f(x). Proportionalitetskonstanten er 0,2.

a)  Bestem hældningskoefficienten for tangenten til grafen for f i punktet P.

b)  Opstil en differentialligning, der har f som løsning.

hjælp tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. februar 2021 af mathon

                          \small \small \small \small \small \small \begin{array}{llllll} \textbf{a)}\\& f{\, }'(0)=0.2\cdot y=0.2\cdot 3=0.6 \\\\\\ \textbf{b)}\\& f{\, }'(x)=y{\, }'=0.2\cdot y \end{array}


Skriv et svar til: tangentens hældningskoefficient

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.