Matematik

Hjælp (mathon)

08. februar 2021 af Matfuckdk - Niveau: A-niveau

Efterhånden har jeg sat i længe og vente på, at kunne løse sidste to opgaver 

Vedhæftet fil: Udklip.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
08. februar 2021 af Soeffi


Brugbart svar (0)

Svar #3
08. februar 2021 af janhaa

3. max fart:

v ' (t)=a(t)


Svar #4
08. februar 2021 af Matfuckdk

#2

https://www.studieportalen.dk/forums/thread.aspx?id=1998628

Kun svar på opgave 2 og ikke på opgave 3 


Brugbart svar (0)

Svar #5
08. februar 2021 af janhaa

4.

\int_0^{1/15}|v(t)|\,dt = 60\pi *(1/15)=4 \pi


Brugbart svar (0)

Svar #6
08. februar 2021 af janhaa

#4
#2

https://www.studieportalen.dk/forums/thread.aspx?id=1998628

Kun svar på opgave 2 og ikke på opgave 3 

svart på 3 og 4 nu


Brugbart svar (0)

Svar #7
08. februar 2021 af janhaa

#3

3. max fart:

v ' (t)=a(t)


3.\\max\,\,fart\\ v '(t)=a(t)=0


Svar #8
08. februar 2021 af Matfuckdk

#7
#3

3. max fart:

v ' (t)=a(t)


3.\\max\,\,fart\\ v '(t)=a(t)=0

På den måde :) Mange gange tak 


Brugbart svar (0)

Svar #9
08. februar 2021 af janhaa

#5

4.

\int_0^{1/15}|v(t)|\,dt = 60\pi *(1/15)=4 \pi

der:

|v(t)| = 60pi


Svar #10
08. februar 2021 af Matfuckdk

#9
#5

4.

\int_0^{1/15}|v(t)|\,dt = 60\pi *(1/15)=4 \pi

der:

|v(t)| = 60pi

hvad 


Skriv et svar til: Hjælp (mathon)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.