Matematik

Funktioner i hånden

09. februar 2021 af Perikon007 - Niveau: B-niveau

Hej, jeg bøvler lige med en opgave, jeg ved ikke hvordan jeg skal løse den i hånden. Er der nogen som kan hjælpe? :)

Vedhæftet fil: Udklip.PNG23.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
09. februar 2021 af mathon

                      \small f(x)=4\cdot 3^x


Svar #2
09. februar 2021 af Perikon007

Hvordan kom du frem til resultaten?


Brugbart svar (0)

Svar #3
09. februar 2021 af mathon


Svar #4
09. februar 2021 af Perikon007

opgaven???


Svar #5
09. februar 2021 af Perikon007

Svaret kom jeg forlængst frem til, men forklaring mangler jeg.


Brugbart svar (0)

Svar #6
09. februar 2021 af mathon

               \small \begin{array}{lllll} a=\left (\frac{y_2}{y_1} \right )^{\frac{1}{x_2-x_1}}\\\\ a=\left ( \frac{36}{4} \right )^{\frac{1}{2-0}}=\left (3^2 \right )^{\frac{1}{2}}=3^{2\cdot \frac{1}{2}}=3\\\\\\ b=\frac{4}{3^0}=\frac{4}{1}=4 \end{array}


Skriv et svar til: Funktioner i hånden

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.