Matematik

sprøgsmål til sandsynlighedsregning i hånden.

11. februar 2021 af sandrai - Niveau: B-niveau

Hej 

jeg har prøvet at løse denne opgave ( jeg har vedhæftet opgaven) 

jeg vil bare lige spørge om jeg har fået det rigtige resultat. 

jeg har fået 0,14  = 14 % sandsynlighed for at det ikke er en rød farveblyant der bliver trukket? 

Vedhæftet fil: farvebyant.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
11. februar 2021 af Soeffi

#0. 


Brugbart svar (1)

Svar #2
11. februar 2021 af janhaa

korrekt:

P=\frac{3}{7}*\frac{2}{6}=1/7


Brugbart svar (1)

Svar #3
11. februar 2021 af AMelev

STX-B_Formelsamling side 30 (177) og side 29 (169)

Mulige: 2 ud af 7
Gunstige: 2 "ikke-røde" ud af 3 "ikke-røde"

P(Ingen røde) = 0.143


Skriv et svar til: sprøgsmål til sandsynlighedsregning i hånden.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.