Matematik

sandsynlighed

12. februar 2021 af bln91 - Niveau: B-niveau

hvordan løse jeg den sidste opgaven . 

-sansyndlighed for at få mindst 7 sort kugle.

Vedhæftet fil: Opgaven 4 hjælp.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
12. februar 2021 af peter lind

Du får 7 sorte kugler eller 8 sorte kugler eller 9 sorte kugler eller 10 sorte kugler

P(X≥7) = P(X=7)+P(X=8)+P(X=9)+P(X=10)


Skriv et svar til: sandsynlighed

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.