Matematik

Vektorer

17. februar 2021 af JulieL123 - Niveau: B-niveau

Hej, nogle der kan hjælpe med opgave b, som er markeret?


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. februar 2021 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
17. februar 2021 af mathon

Parallelle linjestykker CD og EF har overalt samme afstand.

Bestemmes den vinkelrette afstand fra ét punkt på det ene linjestykke til det andet linjestykke,
haves afstanden mellem de to linjestykker.


Brugbart svar (0)

Svar #3
17. februar 2021 af mathon

                      \small \begin{array}{llllll} \textup{En ligning for}\\ \textup{linjestykket }CD\textup{ er:}&x+y-14=0\\\\ \textup{Beregnes punktet}\\ E\textup{'s afstand til }CD\\ \textup{har du:}\\& d=\frac{\left |9+10-14 \right |}{\sqrt{2}}=\frac{5}{\sqrt{2}}=3.54\\\\\\ \textup{Beregnes punktet}\\ F\textup{'s afstand til }CD\\ \textup{har du:}\\& d=\frac{\left |14+5-14 \right |}{\sqrt{2}}=\frac{5}{\sqrt{2}}=3.54\\\\ \textup{Bygningsafstanden er:}&3.54\; m \end{array}


Skriv et svar til: Vektorer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.