Kemi

Mængdeberegning og stofmængder.

23. februar 2021 af onlineskole23 - Niveau: C-niveau

Nogle der kan hjælpe mig med disse opgaver? 

Vedhæftet fil: Billede2.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
24. februar 2021 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
24. februar 2021 af mathon

                 \small \small \begin{array}{llllll} \textbf{a.}\\& \textup{Antal oxygenatomer:}&1.8\cdot 10^{21}\cdot 4&=&7.2\cdot 10^{21}\\\\ \textbf{b.}\\& n(C_9H_8O_4)=&\frac{1.8\cdot 10^{21}}{6.022\cdot 10^{23}\;mol^{-1}}&=&0.003\;mol\\\\ \textbf{c.}\\& n(O)=&\frac{7.2\cdot 10^{21}}{6.022\cdot 10^{23}\;mol^{-1}}&=&0.012\;mol \end{array}


Skriv et svar til: Mængdeberegning og stofmængder.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.