Fysik

Mekanik

27. februar 2021 af htxelevinød - Niveau: B-niveau

En bil ruller med konstant acceleration ned ad en bakke. Accelerationen er 0,85 m/s2. Vi ser bort fra rulle- og vindmodstand.

a. Hvad er bakkens vinkel med vandret?

b. Hvilken vej vil det ændre svaret, når vi medtænker, at der rent faktisk er rullemodstand i en bil - selv ved lave hastigheder

Kan nogen hjælpe med disse opgaver?


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. februar 2021 af Moha3747

Jamen du skal tænke på neutronerne og protonerne når de bliver sat sammen så kommer det lige pludselig til at blive minus grader og derfor ville solen UV stråler ramme Gambia og så vil bilens hjul dreje 67 grader og det er derfor Donald Trump ikke blev præsident.


Brugbart svar (1)

Svar #2
27. februar 2021 af mathon

           \small \begin{array}{lllll} \textbf{a)}\\& v=\sin^{-1}\left ( \frac{0.85}{9.82} \right )=5.0 \degree\\\\\\ \textbf{b)}\\& v\textup{ bliver st\o rre, da modstanden ogs\aa \ skal overvindes.} \end{array}


Skriv et svar til: Mekanik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.