Matematik

sandsynlighed

28. februar 2021 af HTXS - Niveau: A-niveau

Der bliver kastet fem symmetriske terninger. Bestem sandsynligheden for

a) ingen seksere

b) hverken 1'ere eller seksere

c) præcis tre af terningerne viser et ulige øjental

Har brug for hjælp til a og b, har lavet c'eren


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. februar 2021 af peter lind

Det er en binomialfordeling med n = 6 og p = 1/6 og p = 2


Svar #2
28. februar 2021 af HTXS

Hov, er kommet til at regne med n=5 


Skriv et svar til: sandsynlighed

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.