Matematik

hastighedsvektoren

01. marts 2021 af inneedoflektiehjælp (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej. Jeg har denne opgave (vedhæftet), og jeg har blot indsat to i formlen, men ved ikke, hvordan jeg skal komme videre og løse opgaven. Er der nogen, der kan hjælpe?

Tak på forhånd.


Svar #1
01. marts 2021 af inneedoflektiehjælp (Slettet)

opgaven:


Brugbart svar (0)

Svar #2
01. marts 2021 af janhaa

\vec r' (t)=\vec v(t)=[2t+1,2t]\\ \vec v(2)=(5,4)


Svar #3
01. marts 2021 af inneedoflektiehjælp (Slettet)

Tak!


Brugbart svar (1)

Svar #4
01. marts 2021 af AMelev

                          
For at bestemme hastighedsvektoren til tidspunnkt t = 2, skal du først bestemme hastighedsfunktionen ved at differentiere vektorfunktionen. FS side 31 (185).
Derefter indsætter du så t = 2.


Skriv et svar til: hastighedsvektoren

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.