Matematik

ligning k(x)=90000

02. marts 2021 af olli123 - Niveau: C-niveau

Hej 

Jeg sidder med en matematik aflevering og er gået i stå da jeg ikke kan finde ud af denne opgave 

Løs ligningen K(x)=90000 og forklar betydningen af løsningen 


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. marts 2021 af janhaa

more info...


Skriv et svar til: ligning k(x)=90000

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.