Fysik

Hvor stor er bølgelængden

04. marts 2021 af Kathrine9087 - Niveau: C-niveau

Hej derude

Jeg har virkelig brug for hjælp til denne her fysik opgave. Det haster

håber nogen vil hjælpe


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. marts 2021 af OliverHviid

Anvend formlen for rødforskydning, dvs. z=(λmodtagetudsendt)/λudsendt


Svar #2
04. marts 2021 af Kathrine9087

vil det så vær

z= (-0,0085-630 nm)/630 nm


Brugbart svar (0)

Svar #3
04. marts 2021 af OliverHviid

Nej. z=-0,0085, dvs. du skal indsætte -0,0085 på zs plads, altså -0,0085=(λmodtaget-630 nm)/630 nm. Nu kan du så isolere λmodtaget


Svar #4
04. marts 2021 af Kathrine9087

Okay mange tak

Brugbart svar (0)

Svar #5
04. marts 2021 af OliverHviid

Selv tak.


Skriv et svar til: Hvor stor er bølgelængden

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.