Matematik

En lineær funktion f er bestemt ved f(x) = -2 + 3; Løs ligningen f(x) = 5 og f(-9)

05. marts 2021 af mariejensen0 - Niveau: C-niveau

En lineær funktion f er bestemt ved 

f(x) = -2 + 3;


Løs ligningen f(x) = 5 og f(-9)

Hvordan løser jeg opgaven? :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. marts 2021 af mathon

Formentlig
                       

                 En lineær funktion f er bestemt ved 

                 f(x) = -2x + 3 ?


Svar #2
05. marts 2021 af mariejensen0

Men når der står "løs ligningen f(x)= 5 og f(-9)


Brugbart svar (0)

Svar #3
05. marts 2021 af PeterValberg

Du skal løse ligningerne:

-2x + 3 = 5

og 

-2x + 3 = -9

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #4
05. marts 2021 af mathon

Du skal løse ligningen

-2x + 3 = 5

og beregne

f(-9)


Skriv et svar til: En lineær funktion f er bestemt ved f(x) = -2 + 3; Løs ligningen f(x) = 5 og f(-9)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.