Matematik

Tegn grafen for f

05. marts 2021 af ENERQIA (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej

Jeg forstår ikke helt hvad jeg skal i denne opgave.

Jeg bruger maple.

Vedhæftet fil: 3.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
05. marts 2021 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
05. marts 2021 af peter lind

Hvad er du i tvivl om ?


Svar #3
05. marts 2021 af ENERQIA (Slettet)

#2

Hvad er du i tvivl om ?

Mest c'eren


Brugbart svar (0)

Svar #4
05. marts 2021 af peter lind

løs ligningen f'(x)=0. Dermed får du tidspunktet hvor vækhastigheden er størst.


Brugbart svar (0)

Svar #5
05. marts 2021 af mathon

løs ligningen f ''(x) = 0. Dermed får du tidspunktet hvor vækhastigheden er størst.


Brugbart svar (0)

Svar #6
05. marts 2021 af mathon

Det  skal stemme overens
med
                     \small t=\frac{\ln(799)}{2.59}
 


Skriv et svar til: Tegn grafen for f

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.