Matematik

Graf for f

06. marts 2021 af lukaa - Niveau: B-niveau

Heeei. Er der en der ude der kan hjælpe med denne opgave???

På forhånd tusind tak!


Brugbart svar (0)

Svar #2
06. marts 2021 af janhaa

f=ax^3+bx^2+cx+d

f(-1)=-a+b-c+d=-3\\ f(5)=125a+25b+5c+d=4\\ 3a-2b+c=0\\ 75a+10b+c=0

etc...


Brugbart svar (0)

Svar #3
06. marts 2021 af AMelev

                     
"Oversæt" fortegn og 0-pkt for f ' til monotoni for f: aft., Lok.min, voks., Lok max, aft.
Afsæt punkterne med Lok. min (-1,-3)  og Lok.max (5,4) og tegn en blød kurve (sammenhængende og uden knæk) aft. - voks. - aft. gennem de to punkter. Der er uendeligt mange - du skal kun tegne én af dem.
 


Skriv et svar til: Graf for f

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.