Matematik

Differentialregning

10. marts 2021 af jeafjivoan - Niveau: B-niveau

Nogen der kan regne denne her ud?:)


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. marts 2021 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
10. marts 2021 af mathon

                  \small \small \small \small \begin{array}{llllll} \textup{Afledt funktion:}\\& f{\, }'(x)=2-8\cdot \frac{1}{2\sqrt{x}}=2-\frac{4}{\sqrt{x}}\qquad x>0\\\\ \textup{Ekstremum} \\ \textup{kr\ae ver bl.a.:}\\& f{\, }'(x)=2-\frac{4}{\sqrt{x}}=0\textup{ ...} \end{array}


Skriv et svar til: Differentialregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.