Kemi

titreing

11. marts 2021 af nick9688 - Niveau: C-niveau

.


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. marts 2021 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
11. marts 2021 af mathon

         \small \begin{array}{lllll} \textbf{a)}\\& \textup{molforhold}\\&& N{H_4}^+:OH^-=1:1\\\\& \textup{titerligning:}\\&& n_{N{H_4}^+}&=&n_{OH^-}\\\\&& \left (0.020\;L \right )\cdot c_{N{H_4}^+}&=&\left ( 0.027\;L \right )\cdot \left ( 0.100\;M \right )\\\\&& c_{N{H_4}^+}=\frac{0.027}{0.020}\cdot \left ( 0.100\;M \right )&=&0.135\;M\\\\\\ \textbf{b)}\\&& pH_{\textup{f\o r}}=\frac{1}{2}\cdot \left ( pK_s-\log(c_s) \right )\\\\&& pH_{\textup{f\o r}}=\frac{1}{2}\cdot \left (9.25 -\log(0.135) \right )=5.1 \end{array}


Skriv et svar til: titreing

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.