Fysik

Enhed m/s - hjælp

13. marts 2021 af Planteelsker - Niveau: B-niveau

Er m * s^-1 det samme som m/s? 

Hvis ja, hvorfor?


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. marts 2021 af mathon

fordi
               \small m\cdot s^{-1}=m\cdot \frac{1}{s}=\frac{m}{s}


Svar #2
13. marts 2021 af Planteelsker

Okay mange tak! Det giver god mening :))

Skriv et svar til: Enhed m/s - hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.