Kemi

titrering

19. marts 2021 af ikjuijhy - Niveau: B-niveau

jeg kunne godt bruge lidt hjælp til opgave b ved ikke helt hvordan man skal lave en tritreringskurve


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. marts 2021 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
20. marts 2021 af mathon

Dog følgende rettelse:
                                        \small \begin{array}{llllll} pH=7+\frac{1}{2}\cdot pK_s-\frac{1}{2}\cdot \log\left ( \left [ CH_3COO^- \right ] \right )\;\xrightarrow[\textup{til}]{\textup{rettes}}pH=7+\frac{1}{2}\cdot pK_s{\color{Red} +}\frac{1}{2}\cdot \log\left ( \left [ CH_3COO^- \right ] \right ) \end{array}


Skriv et svar til: titrering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.