Matematik

Differentialligning (er i tvivl om det er korrekt)

20. marts 2021 af Matgenius - Niveau: A-niveau

Opgave 


Svar #1
20. marts 2021 af Matgenius

Svar 

Vedhæftet fil:Opgave 5.D1.1.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #2
20. marts 2021 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #3
20. marts 2021 af oppenede

Du har differentieret summen forkert. 

Den afledede af en sum er
  (x*ex + 3x)'  = (x*ex)' + (3x)'
                      = (1*ex + x*ex) + (3)
                      = ex + x*ex + 3


Svar #4
20. marts 2021 af Matgenius

#3 

Jamen er det ikke produktreglen ?


Brugbart svar (0)

Svar #5
20. marts 2021 af oppenede

Jo
(3x)' = 0*x + 3*1 = 3

Den differentieret af 3 or 0, ikke 3.


Brugbart svar (0)

Svar #6
20. marts 2021 af mathon

                                 \small \qquad \qquad y=x\cdot e^x+3x\\ \begin{array}{c|c} \hline\\ y{\,}'&y+\frac{y}{x}-3x\\\\\hline\\ 1\cdot e^x+x\cdot e^x+3&x\cdot e^x+3x+e^x+3-3x\\\\\hline\\ (1+x)\cdot e^x+3&\left(1+x\right)\cdot e^x+3 \end{array}


Brugbart svar (1)

Svar #7
20. marts 2021 af AMelev

#4 

Vedhæftet fil:Udklip.JPG

Skriv et svar til: Differentialligning (er i tvivl om det er korrekt)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.