Kemi

Organisk Kemi

21. marts 2021 af onlineskole23 - Niveau: C-niveau

Jeg kan ikke forstå hvordan man skal regne dem ? 

Vedhæftet fil: Billede1.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
21. marts 2021 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
21. marts 2021 af mathon

\small \begin{array}{llllll} \textbf{a)}\\&& n(N_2)=\frac{28\;g}{28\;\frac{g}{mol}}=1\;mol\\\\&& n(H_2)=\frac{8\;g}{2.0\;\frac{g}{mol}}=4\;mol \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #3
21. marts 2021 af mathon

Hvor mange mol af den overskydende reaktant er tilbage efter reaktionen?


Svar #4
21. marts 2021 af onlineskole23

#3

Hvor mange mol af den overskydende reaktant er tilbage efter reaktionen?

ja


Brugbart svar (0)

Svar #5
21. marts 2021 af mathon

Jeg stillede dig spørgsmålet.


Svar #6
21. marts 2021 af onlineskole23

#5

Jeg stillede dig spørgsmålet.

Nåår, sry. Jeg forstår det ikke.. 


Brugbart svar (0)

Svar #7
22. marts 2021 af mathon

2 mol N2 reagerer med 3 mol Hunder dannelse af 2 mol NH3

hvorfor der resterer 1 mol H2.


Skriv et svar til: Organisk Kemi

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.