Kemi

Spektrofotometri af krystalviolet

22. marts 2021 af Bombedpalm - Niveau: B-niveau

Hej, er der nogle derude som kan hjælpe mig med at finde stofmængdekoncentrationen for krystalviolet.
Jeg skal regne stofmængdekoncentionen af [KV]  i 5 kolber, som alle indeholder 25 ml, hvor hver af de 5 kolber har en mængde af krystalviolet.   (KV= Krystalviolet)
Har virkelig brug for hjælp:))

Vedhæftet fil: KV-opløsning.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
23. marts 2021 af Januar2021 (Slettet)

Molvægt for Krystalviolet C25H30N3Cl er ( 407,979 g / mol ) er 407,979 mg / mmol

Stamopløsning 42 mg Krystalviolet / L

Stofmængdekoncentrationer af Krylstalviolet i

kolbe 1 er ((42 · 0,5) / 25) / 407,979 = 0,002 mmol / L

kolbe 2 er ((42 · 1) / 25 ) / 407,979   = 0,004 mmol / L 

kolbe 3 er ((42 · 1,5) / 25) / 407,979 = 0,006 mmol / L

kolbe 4 er (( 42 · 2) / 25 ) / 407.979 = 0,008 mmol / L

kolbe 5 er ((42 · 2,5 ) / 25 ) / 407,979 = 0,010 mmol / L


Skriv et svar til: Spektrofotometri af krystalviolet

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.