Matematik

Kombinationer og permutationer

23. marts 2021 af jeafjivoan - Niveau: B-niveau

Hejsa. Er der nogen der kan vise mig udregningerne til denne opgave? På forhånd, tak:)


Brugbart svar (2)

Svar #1
23. marts 2021 af janhaa

a)\\ \\P=P(K=0)=\frac{\binom{32}{3}\binom{8}{0}}{\binom{40}{3}}=0,502


Brugbart svar (2)

Svar #2
23. marts 2021 af janhaa

b)

\\P(K=1)=\frac{\binom{32}{2}\binom{8}{1}}{\binom{40}{3}}=0,402\\ \\+ P(K=2)+P(K=3)=0,498


Skriv et svar til: Kombinationer og permutationer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.