Matematik

Differentialregning

23. marts 2021 af louise2214 - Niveau: B-niveau

Nogen der kan hjælpe er gået helt i stå!!

Vedhæftet fil: MAT.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
23. marts 2021 af peter lind

a) lad t->∞ funktionen er voksende

b) Fin f'(x) og løs ligningen f'(x) = 0

c) Find f''(x) og løs ligningen f''(x) = 0


Svar #2
24. marts 2021 af louise2214

#1

a) lad t->∞ funktionen er voksende

b) Fin f'(x) og løs ligningen f'(x) = 0

c) Find f''(x) og løs ligningen f''(x) = 0

når jeg sætter lignigen lige med 0 får jeg et ugyldigt svar?


Brugbart svar (0)

Svar #3
24. marts 2021 af peter lind

Undskyld. I  b skulle det være den anden afledede der skulle sættes = 0


Skriv et svar til: Differentialregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.