Kemi

Mængdeberegning.

24. marts 2021 af Kups - Niveau: B-niveau

Hvis der er 1 mol af hvert stof på vægten, hvordan ville man så regne værdierne ud, som molarmasse og stofmængden så beregnes?

Jeg har vedhæftet billedet, er der nogen som kan skære det ud i pap for mig hvordan man gør?

Vedhæftet fil: Ikke-navngivet.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
24. marts 2021 af mathon

Lige mange molekyler på hver vægtskål, men molekylerne af de to stoffer er ikke lige tunge.


Svar #2
24. marts 2021 af Kups

Tak, men hvordan ville man regne det ud?

Brugbart svar (0)

Svar #3
24. marts 2021 af mathon

            \small \begin{array}{lllll} \textbf{Molekylmasse:}\\& HCl&36\;\frac{u}{molekyle}\\\\& C_2H_4&28\;\frac{u}{molekyle} \end{array}


Svar #4
24. marts 2021 af Kups

Tak, det hjalp virkelig, nogen gange ser man sig blind

Skriv et svar til: Mængdeberegning.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.